پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به این که تشیع مظهر اعتدال و میانه روی است، افراط و تفریط را ریشه عقب ماندگی ها و انحراف های بشری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام اکبری در جمع دانش پژوهان، اساتید و دست اندرکاران این دانشگاه، با بیان این که زندگی بشر دارای اصول اعتقادی و عملی است، اظهار داشت: یکی از مهم ترین اصول زندگی بشر، اعتدال در امور است.

وی با اشاره به ارائه سبک زندگی از سوی قرآن کریم، خاطر نشان کرد: اعتدال یک قانون بدون تغییر خداوند در نظام هستی است، چنانچه در هر پدیده ای که بیندیشیم، اعتدال را مشاهده خواهیم کرد و به معنایی صحیح تر، خداوند متعال اعتدال را وسیله ای برای به کمال رسانیدن انسان قرار داده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان این که تشیع، مظهر اعتدال و میانه روی در اعتقادات است، اعلام کرد: ریشه بسیاری از مشکلات، انحراف ها، عقب ماندگی ها و ذلت های بشر، عدم رعایت اعتدال در امور است که موجب می شود انسان با رفتار بر اساس افراط و تفریط، مشکلات و موانع بسیاری را برای خود ایجاد کند.

براساس اعلام دانشگاه علوم و معارف قرآن، وی در پایان با اشاره به حدیثی از امیر مومنان علی(ع)، ابراز داشت: توکل یعنی اعتدال در زندگی چنانچه امیر مومنان علی علیه السلام می فرماید؛ افراط و تفریط از نشانه های انسان جاهل است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha